Praktisch

Ik werk voltijd en hiernaast voer een deeltijd praktijk voor een klein aantal particuliere cliënten.

Ik heb mijn masters in Gestalttherapie bij een erkend opleidingsinstituut de Nederlandse Stichting Gestalt (NSG). Ik ben aangesloten bij de NVAGT.

Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Verzekeraars stellen eisen die de privacy van de cliënten schenden en de onafhankelijkheid van de therapeut en de diagnostiek ondermijnen.

Als je besluit dat je ontwikkeling geblokkeerd is in je leven en je in therapie gaat, dan doe je dit voor jezelf. Voor niemand anders. Je investeert tijd. Veel energie. Je zet je in met hart en ziel. Het is ook goed om je eigen geld te investeren.

Dat sessies niet vergoed worden, kan echter wel betekenen dat sommige cliënten niet in therapie bij mij kunnen komen. Is dat het geval, en denk je wel dat je baat hebt bij therapie bij mij, neem dan contact met mij op. Dan spreken we samen een inkomensafhankelijk tarief af waar we mee kunnen werken.

Een intakegesprek voeren we voor een gereduceerd tarief en kost 15 euro (ex BTW). Standaard tarieven worden hierna verstrekt op verzoek.

Je krijgt per sessie een factuur via de mail. Je betaalt contant per sessie, rechtstreeks en direct aan mij.

Afzeggen kan kosteloos tot 48 uur voor de afgesproken sessie.

Mail mij voor meer informatie.

Waar en wanneer
Ik voer praktijk in Amsterdam.

Follow me @MlaPetrarca .